Előfizetői tartalom

Érkeznek az új hitelprogramok: mutatjuk a részleteket!

Turzó Ádám Pál
Nem ér véget, az emelkedő vállalati kamatkörnyezethez igazodva, de a piacon elérhetőnél jelentősen kedvezőbb feltételekkel folytatódik tovább a Széchenyi Kártya Program. A Széchenyi Kártya Program MAX-ban támogatott folyószámlahitel, likviditási hitel, beruházási hitel, mikrohitel és lízingtermék is elérhető a kkv-knak, és két speciális, kiemelten támogatott alprogram is elindul júliusban. A részletekről Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója beszélt lapunknak a ma délelőtti bejelentést követően.

Mint azt nemrégiben bejelentették, folytatódik a Széchenyi Kártya Program. A döntésre nagyon vártak a hazai kkv-k, hiszen a piaci vállalati kamatok elszálltak, az ellátási láncok sok helyen akadoznak, az energiaárak kilőttek, az infláció száguld. Miért döntöttek a folytatás mellett, milyen tényezőket vettek figyelembe? A kormány a június 16-ai ülésén tárgyalt a kkv-szektor...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái