Előfizetői tartalom

Érkeznek az új hitelprogramok: mutatjuk a részleteket!

Nem ér véget, az emelkedő vállalati kamatkörnyezethez igazodva, de a piacon elérhetőnél jelentősen kedvezőbb feltételekkel folytatódik tovább a Széchenyi Kártya Program. A Széchenyi Kártya Program MAX-ban támogatott folyószámlahitel, likviditási hitel, beruházási hitel, mikrohitel és lízingtermék is elérhető a kkv-knak, és két speciális, kiemelten támogatott alprogram is elindul júliusban. A részletekről Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója beszélt lapunknak a ma délelőtti bejelentést követően.

Mint azt nemrégiben bejelentették, folytatódik a Széchenyi Kártya Program. A döntésre nagyon vártak a hazai kkv-k, hiszen a piaci vállalati kamatok elszálltak, az ellátási láncok sok helyen akadoznak, az energiaárak kilőttek, az infláció száguld. Miért döntöttek a folytatás mellett, milyen tényezőket vettek figyelembe? A kormány a június 16-ai ülésén tárgyalt a kkv-szektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés