raiffeisen-nyíregyháza
Bank

Több mint 400 főt foglalkoztató központot nyitott a magyar Raiffeisen

Portfolio
Milliárdos nagyságrendű beruházással készült el Nyíregyházán a Raiffeisen Bank Szolgáltató Központjának új épülete, amelyet ma adott át Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Zolnai György, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója. Az új irodaházban több mint 400-an dolgoznak majd.

A több éves előkészítés után megnyílt, a nyíregyházi Őrmester utcában található, teljesen megújult D-Office irodaházban található bankműveleti központban működik a Raiffeisen Bank telefonos és videobanki ügyfélszolgálata, itt bírálják el a lakossági és a vállalati hiteligényeket, valamint a napi banki működést támogató területek (számlanyitás, bankműveleti feladatok) is az épületben kaptak helyet.

A nyíregyházi Raiffeisen központ forgalma és munkatársi létszáma az elmúlt években dinamikusan növekedett. Új épületre volt szükség, amely a banktechnikai eszközökkel együtt milliárdos nagyságrendű beruházással készült el. A kezdeti 4 fős munkatársi létszám mára 400 fölé növekedett. Egyre nagyobb az igény a digitális ügyfélkapcsolati szolgáltatásokra, amelyek terén a Raiffeisen Bank számos úttörő megoldást vezetett már be a hazai piacon - nyilatkozta Zolnai György, a Raiffeisen Bank Zrt. vezérigazgatója (képünkön balra).

Az új digitális lehetőségeket egyre több banki ügyfél veszi igénybe. A Raiffeisen tapasztalatai szerint mind a myRaiffeisen mobilbanki alkalmazás használatában, mind a videóbank hívásszámában folyamatos növekedés látható. Nem csökkent a telefonos ügyfélszolgálat forgalma sem – hetente átlagosan 10-15 ezer hívást fogadnak a nyíregyházi központban dolgozó kollégák. Új trend, hogy nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek közül is egyre többen élnek a digitális banki lehetőségekkel.

Az új központban számos munkakörnél az alapbér mellett teljesítménybér elérésére is lehetőség van, így megyei viszonylatban kiemelkedő bérezést tudnak kínálni – mondta Szabó Katalin, a Raiffeisen Bank nyíregyházi Szolgáltató Központjának vezetője (képünkön középen).

A bankokat rettegésben tartó orosz hackerek valójában nem is oroszok
Mol Dunai Finomító Dufi kőolajvezeték barátság-vezeték friendship
nyaralásmaszkban
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. október 4.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Model Validation Quantitative Analyst

Model Validation Quantitative Analyst
Díjmentes online előadás
Hogyan működik a tőzsde, mik az alapok, hogy válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
Díjmentes online előadás
Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni?
Patai Mihály