Előfizetői tartalom

Temérdek hulladéktól szabadítana meg minket a cég - a lengyelek már élvezhetik az előnyeit

Portfolio
A fenntarthatóságra összpontosító fintech, a Fairown bejelentette, hogy terjeszkedni kíván a közép-európai régióban, célul kitűzve a körforgásos gazdaság fejlesztését azáltal, hogy segíti a bankokat és a kereskedőket a termékek szolgáltatásként történő értékesítésében. A platform a lengyelországi induláshoz az Apple prémium viszonteladójával, a Cortlanddel és az Inbankkal fog össze.

A fintech összekapcsolja a bankokat és a kereskedőket, támogatva őket abban, hogy termékeiket havi előfizetéses modellben szolgáltatásként értékesítsék. Skandináviában és a Baltikumban jelenleg több mint 50 000 fogyasztó veszi igénybe szolgáltatásaikat olyan márkákon keresztül, mint az Apple, a STIHL és a Komplett. A Fairown fenntartható megoldásokat kínál majd a hulladékcsökkentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés