Előfizetői tartalom

Wise: más országokban is drágítunk, nincs köze a tranzakciós illetékhez

Portfolio
A Wise levélben jelezte ügyfeleinek, hogy "bizonyos útvonalalakon" emelni fogja az utalás díjait. Az értesítés időzítése vélhetően korai, így még rengeteg kérdés merül fel az áremelésekkel kapcsolatban. Többek között az is, hogy van-e köze a drágításnak ahhoz, hogy a kormány korábban kiterjesztette a tranzakciós illetéket a határon átlépő szolgáltatást végző, és Magyarországon fiókteleppel nem rendelkező pénzügyi cégekre is.

Banking Technology 2022 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio október 6-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Wise honlapján a következő olvasható: Az utóbbi időben emelkedett az alábbi pénznemekből indított utalások díja: USD, CHF, CAD, JPY, HUF, MYR...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés