Előfizetői tartalom

Nyereséges maradt a magyar bankszektor és a biztosítási szektor is, de gyűlnek a viharfelhők

Portfolio
A bankszektor 207, a biztosítási szektor 27 milliárd forintos adózás utáni nyereséget ért el az első félévben. A második félév mindkét ágazat számára nehéznek ígérkezik: előbbinél a portfólióminőség romlása és a hitelkereslet visszaesése, utóbbinál az új biztosítási pótadó és a természeti károk hatása húzhatja le az eredményt. 2022 utolsó hónapjai a hitelpiac számára is nagyon izgalmasnak ígérkeznek. A pénzügyi szektor hosszú távú jövőképéről október 18-ai Future of Finance 2022 konferenciáján lesz szó, nem érdemes lemaradni az eseményről!

Portfolio Future of Finance 2022 A pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozáját rendezzük meg október 18-án, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Bankok Történetének legnagyobb, több mint 200 milliárd forintos elszámolt különadója ellenére nyereséggel zárta a második negyedévet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés