Előfizetői tartalom

Csatát nyert a Citigroup a tévedésből elküldött 500 millió dollár ügyében

Portfolio
Egy amerikai fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte azt a döntést, amely lehetővé tette hedge fundok számára, hogy megtartsák a Citigroup által tévesen nekik küldött félmilliárd dollárt. Megcsillant a remény, hogy a Wall Street-i bank így visszaszerezheti a pénzét - derült ki a Financial Times összefoglalójából.

A Citi 2020 augusztusában véletlenül 900 millió dollárt utalt át a Revlon kozmetikai cég hitelezőinek. Az alapok egy csoportja, amely 500 millió dollárt követelt a Revlonon, nem volt hajlandó visszaadni a pénzből rájuk eső részt. Egy szövetségi kerületi bíró helyt adott az álláspontjuknak, és tavaly úgy döntött, hogy a törvény szerint a hitelezők megtarthatják a pénzt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés