Előfizetői tartalom

„Pályafutásom során ilyet még nem láttam” – Mekkora a baj az Erste Bank szerint? (Interjú)

Furcsa helyzet a mostani: egy globális recesszióra készülünk úgy, hogy a jelenlegi szakmai tudásunk szerinti összes banki mutatószám rendben van – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Szabados Richárd, az Erste Bank vállalati üzletágának vezetője. A bankszektorszintű vállalati hitelállomány stagnálására számít, és a nem teljesítő hitelek háromszorosára emelkedését látja a következő egy év legrosszabb forgatókönyvének a bankszakember, aki arról is beszámolt nekünk, milyen értékeket nyújt a magyar bankszektor 5. legnagyobb vállalati üzletága számára a Commerzbank felvásárlása.

Portfolio Future of Finance 2022 A vállalati hitelezés 5, 10, 20 év múlvai jövője is kiemelt téma lesz a Portfolio október 18-ai Future of Finance 2022 konferenciáján, érdemes regisztrálni az eseményre! Információ és jelentkezés Egyre több segélykiáltást hallani az önkormányzatoktól és állami intézményektől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés