Előfizetői tartalom

Csányi Sándor: Nem értem, sok bank miért van még itt Magyarországon

Portfolio
Észszerű határt kellene szabni a bankszektort érintő terhek növelésének; nem jó, hogy ennyire beszűkítik a hitelezési kapacitásait - jelentette ki az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a Szegeden zajló kétnapos 60. Közgazdász-vándorgyűlés csütörtöki plenáris ülésén. Nem látja mindenki tisztán a gazdaságirányításban, hogy a bankszektor igenis nehéz helyzetben van: osztalékbevételek nélkül számítva veszteséget realizál, és nem éri meg ide befektetni - fogalmazott Csányi Sándor. A németekkel döntetlent játszunk, az olaszokat pedig megverjük - jósolta a magyar fociválogatott előtt álló mérkőzések eredményéről.

Portfolio Future of Finance 2022 A magyar bankszektor rövid távú kihívásairól külön szekció lesz az október 18-ai Future of Finance 2022 konferencián, érdemes regisztrálni a Portfolio rendezvényére! Információ és jelentkezés Csányi Sándor "A bankszektor helyzete egy kihívásokkal teli világban" címmel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái