Előfizetői tartalom

Egyre több veszély leselkedik a bankokra, etikus hackerek kutatják a biztonsági réseket Magyarországon

A kiberfenyegetések mértéke folyamatosan nő, ahogy egyre több, komplex szoftver és megoldás jelenik meg, az internetre csatlakoztatott eszközök száma szintén emelkedik, ami tovább növeli a támadási felületet. A kiberbiztonság növelésére Magyarországon is egyre többen veszik igénybe az etikus hackerek szolgáltatásait, akik kreatív módon képesek megtalálni a biztonsági réseket. Míg az informatikai rendszerek automatizált vizsgálata sok esetben nem tár fel akár komoly biztonsági hibákat sem, az etikus hackerek a hozzáférési korlátozásokat kikerülve érzékeny adatokhoz fértek hozzá több esetben is - állítják a Hackrate alapítói, Pózner Balázs és Molnár Levente. A szoftverek biztonsági tesztelésére fókuszáló Hackrate a platformján köti össze ügyfeleit olyan etikus hackerekkel, akik teljeskörűen képesek feltárni az informatikai rendszerekben megbúvó hibákat. A banki kiberbiztonságról október 6-ai Banking Technology konferenciánkon kiemleten lesz szó.

Banking Technology 2022 A banki kiberbiztonságról kimeleten lesz szó október 6-ai Banking Technology konferenciánkon, melyen Krasznay Csaba a Hackrate képviseletében vesz részt. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Krasznay CsabaHackrate, NKE, Cybersecurity Advisor, IntézetvezetőDr. Krasznay...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés