Előfizetői tartalom

Mi lesz a hitelekkel? Bedőlési hullámról suttognak egyre több helyen

Portfolio
A vágtató infláció és az energiaárak drámai megugrása miatt a bankszektor és a követeléskezelői piac is a nemteljesítő hitelek arányának megemelkedésére számít a következő negyedévekben, a legnagyobb kérdés ennek mértéke lesz. Az adósok döntő többsége immár törlesztési és árverezési moratórium nélkül, a bankok historikusan alacsony nemteljesítési aránnyal, a követeléskezelők pedig kiszáradt hitel-adásvételi piac mellett néznek elébe a helyzet romlásának.

Portfolio Future of Finance 2022 A bankok rövid távú kihívásai is külön szekció témáját képezik a Portfolio október 18-ai Future of Finance 2022 konferenciáján, érdemes regisztrálni az eseményre! Információ és jelentkezés Ha megnézzük a bankszektor – múlt héten az MNB által közzétett – statisztikáit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés