Előfizetői tartalom

Miért nem sikeresek globálisan a magyar fintechek?

Portfolio
A Portfolio Banking Technology 2022 konferenciájának záró panelbeszélgetésén a hazai és régiós fintech trendekről volt szó. Faluvégi Balázs, a Magyar Fintech Szövetség volt elnöke és a Blue Walev Nonprofit Kft. alapítója kérdezte Fischer Andrást, az OTP innovációs igazgatóját; Harlan Cuckburnt, a Flavor of Fintech c. könyv szerzőjét; Ivan Dovicát, a Dateio alapító-vezérigazgatóját és Dr. Rung Andrást az Ergománia vezérigazgatóját.

Milyen hatással lesz a válság a fintech szektorra? Fischer András szerint most fog igazán látszódni, hogy kik voltak azok, akik az „olcsó pénz” időszakában csak felélték a befektetők pénzét. Várhatóan sok cég fog eltűnni a piacról, szerinte ismertebbek is. A helyükre viszont olyan szereplők érkeznek majd, amelyek fenntartható üzleti modellben tudnak fejlődni. Dovica...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés