Előfizetői tartalom

A nehezebb gazdasági környezetben is képes segíteni az EXIM a vállalatok teljes életútját

Portfolio
Az exporttal bármilyen szempontból kapcsolatba kerülő vállalatok széles körére fókuszál az EXIM, emellett külön célja, hogy kiugrási lehetőséget biztosítson a nagyvállalati méret felé törekvő kkv-knak – hangsúlyozta a Budapest Economic Forum konferencián tartott előadásában Benk Szilárd. Az EXIM vezető közgazdásza a hitelintézet termékportfoliójának rövid bemutatása során összességében rámutatott, hogy a vállalatok teljes termékciklusát, sőt a vállalatok teljes életciklusát is képesek finanszírozni amellett, hogy a banknak zöld finanszírozási programja is széleskörű.

Az EXIM vezető közgazdásza által tartott előadás néhány főbb üzenete: A Covidra adott globális gazdaságpolitikai reakciók már eleve inflációgerjesztő hatással jártak és ehhez adódott hozzá az energiaárak elszállása, így magas inflációs környezet alakult ki világszerte. Ennek kapcsán „a jelek szerint a Fedet nem annyira érdekli az, hogy hogyan csapódik le a saját...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái