Előfizetői tartalom

A nehezebb gazdasági környezetben is képes segíteni az EXIM a vállalatok teljes életútját

Portfolio
Az exporttal bármilyen szempontból kapcsolatba kerülő vállalatok széles körére fókuszál az EXIM, emellett külön célja, hogy kiugrási lehetőséget biztosítson a nagyvállalati méret felé törekvő kkv-knak – hangsúlyozta a Budapest Economic Forum konferencián tartott előadásában Benk Szilárd. Az EXIM vezető közgazdásza a hitelintézet termékportfoliójának rövid bemutatása során összességében rámutatott, hogy a vállalatok teljes termékciklusát, sőt a vállalatok teljes életciklusát is képesek finanszírozni amellett, hogy a banknak zöld finanszírozási programja is széleskörű.

Az EXIM vezető közgazdásza által tartott előadás néhány főbb üzenete: A Covidra adott globális gazdaságpolitikai reakciók már eleve inflációgerjesztő hatással jártak és ehhez adódott hozzá az energiaárak elszállása, így magas inflációs környezet alakult ki világszerte. Ennek kapcsán „a jelek szerint a Fedet nem annyira érdekli az, hogy hogyan csapódik le a saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés