Előfizetői tartalom

Gyármentő hitelprogramot hirdetett az EXIM, íme a részletek

Portfolio
100 milliárd forintos keretösszeggel indítja el a Gyármentő Beruházási Hitelprogramot 2023. január 1-én az EXIM. Az új támogatott hitelprogramban az energiaválság hatásainak kitett magyar termelő közép- és nagyvállalatok számára energiahatékonysági és megújuló energia-termelő beruházásaihoz rendkívül kedvezményes, forinthitel esetén legfeljebb 5%-os, eurókölcsönnél 3,5%-os fix kamatozású hitel lesz elérhető.

Közel félezer hazai közép- és nagyvállalat juthat kedvezményes hitelhez a kormány által meghirdetett Gyármentő Beruházási Hitelprogram révén, amelynek forrásai 2023. január 1-jével nyílnak meg a jelentkező cégek előtt az EXIM Magyarország finanszírozási konstrukciói révén - közölte az EXIM. A termelőszférában tevékenykedő hazai vállalatokra szabott program célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés