Előfizetői tartalom

Milliárdok cserélnek gazdát pár éven belül Magyarországon, de a családok nincsenek erre felkészülve

Portfolio
Jelenleg mintegy 186 ezer milliárd forint a hazai lakosság örökíthető vagyona, a teljes vagyontömeg közel felét mintegy 400 ezer háztartás, a magyarok legvagyonosabb 10 százaléka birtokolja - hangzott el a Grémium az Utódlásért Egyesület sajtóeseményén. Elhangzott, hogy az öröklési folyamat ugyanakkor számos buktatóval terhelt, a legtöbb vagyonos ügyfél még nem foglalkozik kellőképpen az utódlás kérdéskörével.

Kállay András, az egyesület elnöke kifejtette, hogy az egyesület célja az öröklést és az utódlást kiszolgáló szakemberek oktatása, összekapcsolása és inspirálása. Előadásában rámutatott arra, mennyit örökítenek gyermekeikre a magyarok, illetve milyen megoldások vannak a generációs csapdahelyzetre: A GaUE legfrissebb kalkulációja szerint a magyar lakosság teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés