Előfizetői tartalom

Nagy változások jönnek az OTP privátbankjánál – Íme a részletek

Átalakítja privátbanki kiszolgálási struktúráját az OTP Private Banking, januártól a kiemelt privátbanki szegmens belépési limitje 100 millió forintról 300 millióra nő, miközben jelentősen bővül a leggazdagabb ügyfeleknek és azok családja számára elérhető szolgáltatások köre – az újdonságokról Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója mesélt a Portfolio-nak adott interjúban. Elmondása szerint a mostani kiszámíthatatlan gazdasági és piaci környezetben a vagyonmegtartás a vagyonosabb magyarok fő célja, de keresik az ígéretes befektetési lehetőségeket is. Az állampapírok, a Diszkont Kincstárjegyek és a pénzpiaci alapok is népszerűek, emellett sok privátbanki ügyfél épít jelentősebb dolláros és eurós befektetési portfóliót is.

Kezdjünk az újdonságokkal. Az OTP privátbanki üzletágában megváltozik a kiszolgálási modell, amely a privát és kiemelt privátbanki területet is érinti. Mit jelent pontosan ez a változás? Bánfi Attila: Modellváltás helyett sokkal inkább a privát banki kiszolgálásunk struktúrájának átalakításáról van szó, ezzel a megváltozott gazdasági környezetre és piaci viszonyokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés