Előfizetői tartalom

Jelzáloghitel-elengedés 2023: milliókkal csökkentheted az adósságodat, csak igényelni kell

Portfolio
Kevés figyelmet kap a hírekben, pedig nagy segítség lehet a családoknak idén is a kormány tartozáscsökkentési programja. A két kisgyermeket nevelők egy-, a legalább három kisgyermeket nevelők öt-, vagy akár még több millió forintos támogatást is igénybe vehetnek jelzáloghitel-elengedési formájában. Cikkünkben összefoglaljuk e családtámogatás szabályait.

2023. január 1-jével megszűnt az otthonfelújítási támogatás és a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezménye, de megmaradt a CSOK, a falusi CSOK, a babaváró, a hitelelengedés, a kamattámogatott CSOK-hitel, az áfa-visszatérítés és a lakásvásárlási illetékmentesség is. A jelzáloghitel-elengedésnek határideje sem volt, így nem volt mit meghosszabbítani, az változtatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés