Előfizetői tartalom

Új részleteket árult el az EXIM a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogramról

Portfolio
Februártól 700 milliárd forintos hitelkerettel elindul a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram a hazai vállalatok számára - jelentette be ma a Gazdaságfejlesztési Minisztérium. Az EXIM most elárult néhány részletet is a programról, amellyel Kisgergely Kornél vezérigazgató (címlapképünkön) szerint a teljes hazai vállalati szektor működését támogatni tudják.

Az EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram részeként a megcélzott magyar vállalatok februártól három különböző konstrukció formájában igényelhetnek rendkívül kedvezményes, fix kamatozású kölcsönt az EXIM Magyarországtól: az EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Forgóeszközhitelt az igénylők a kedvezőtlen gazdasági körülmények hatásai miatt bekövetkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés