Előfizetői tartalom

Dúl a háború a biztosítók körül, itt vannak az év legnagyobb feladatai

Portfolio
Javulhat a biztosítócégek teljesítménye a Capgemini nemrég közzétett két elemzése szerint, amelyekben a vagyon- és balesetbiztosítással, valamint az életbiztosításokkal foglalkozó cégek idei várható trendjeit mutatták be. 2023-ban a legfontosabb a digitalizáció lesz: a szakértők szerint az a vállalat, amelyik régi módszereket használ, alulmarad a piacon. Ezen felül a környezetvédelem is kiemelt szerepet kap, az értékesítés módja is megváltozhat, sőt, új termékek is megjelenhetnek a kínálatban.

Biztosítás 2023 Fontos téma lesz ez a Portfolio március 8-ai konferenciáján, amelyen Szebellédy Balázs, a Capgemini pénzintézeti szektorvezetője is előadást tart. Érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Kevés dolgot lehet teljes biztossággal kijelenteni az idei évről, az viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés