Előfizetői tartalom

Hitelek Magyarországon 2023-ban: megtaláltuk, melyik való neked

Bár a hitelektől sokan ódzkodnak, mégis számos olyan élethelyzet adódhat, amikor szükség lehet egy kölcsön felvételére. Lakásvásárlás, vagy egy nagyobb értékű fogyasztási döntés esetén aligha kerülhetjük ki őket, de kisebb összegeket, például a tandíjat is sokan inkább ebből szeretik finanszírozni. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a leggyakoribb hiteltípusokat és a velük kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Gen Z Fest 2023 A tudatos hitelfelvétel is központi téma lesz a Portfolio közelgő Gen Z Fest 2023 konferenciáján, érdemes jelentkezni! Információ és jelentkezés A jól megválasztott hitelek segíthetnek abban, hogy elérj egy kívánt célt. A konkrét hitelkonstrukciók előtt vizsgáljuk meg azt, hogy milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés