Előfizetői tartalom

Gáz és fék egyszerre: mekkora a baj a vállalati hitelezésben Magyarországon?

Komoly csapást mértek a recessziós félelmek, a 20% körüli piaci kamatok és az egyes vállalatokat eltérően érintő inflációs hatások a cégek hitelfelvételére Magyarországon. E negatív hatások immár a vállalati hitelállomány növekedésének lassulásán is tetten érhetők, de vajon mi következik ezután? A fék vagy a gáz lesz erősebb? Mennyire tudják megfogni a piaci visszaesést az ösztönző jellegű állami hitelprogramok? Három banki szakembert kérdeztünk meg vállalati hitelpiaci várakozásaikról, a témáról pedig külön kerekasztal-beszélgetést szerveztünk a Portfolio május 4-ei Hitelezés 2023 konferenciájára, érdemes regisztrálni!

Hitelezés 2023 Hitelezés 2023 konferencia május 4-én, nem érdemes lemaradni róla! Információ és jelentkezés Hasonlóan 3 szakértőt szólaltattunk meg a jelzáloghitelezési piac kilátásairól is, ez a cikkünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 14. Elképesztő zuhanás a magyar lakáshiteleknél:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés