Előfizetői tartalom

Két hét múlva itt az OTP legnagyobb kihívója: mit tud Magyarország második számú bankja?

A magyar bankszektor történetében egyedülállónak számító, hármas nagybanki fúzió zárul le jogilag két hét múlva. A 2023. május 1-jével startoló MBH Bank 10 ezer milliárd forint feletti eszközállományával Magyarország második legnagyobb hitelintézete lesz. Most nyolc ábrán mutatjuk be, milyen méretekkel és teljesítménymutatókkal működik és versenyez a 2022-es adatok alapján az ország két legnagyobb bankja: az OTP Bank és az MBH Bank.

Hitelezés 2023 Az MBH Bank és az OTP Bank számos vezetője beszélni fog a Portfolio május 4-ei Hitelezés 2023 konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A mintegy három éve tartó bankfúzió kapcsán kevésbé ismert, hogy tavaly április 1-jével nemcsak a Budapest Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés