Előfizetői tartalom

Jelzáloghitelekkel is támad a Revolut, már 100 millió ügyféllel terveznek

Portfolio
A Revolut bejelentette, hogy május 30-tól end-to-end online fogyasztási hiteleleket fognak kínálni az ügyfeleiknek egy újabb nagy piacon, Franciaországban  - írja a Finextra. A Revolut növekedésért felelős alelnöke arról is beszélt a bejelentés kapcsán, hogy 2025-re 100 millió ügyféllel szeretnének rendelkezni, és az is kiderült, hogy a társaság idővel a jelzáloghitel-piacra is be kíván lépni.

Financial IT 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio június 1-jei Financial IT konferenciáján. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Egy nemrégiben Párizsban tartott sajtótájékoztatón Antoine Le Nel, a Revolut növekedésért felelős alelnöke kijelentette, hogy a fogyasztási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés