Előfizetői tartalom

Több mint 15 hónapos csúcson az OTP - Érik az esés?

A hét első felében továbbra is töretlen a lendület a magyar tőzsdén, a kedvező hangulatnak köszönhetően pedig tovább szárnyalnak a hazai blue chipek, így az OTP is. A mostani emelkedéssel pedig már tavaly április óta nem látott csúcsokig emelkedtek a bank részvényei. Azonban egy igencsak meghatározó szinthez érkeztünk a további emelkedés szempontjából, éppen ezért megnéztük, hogy melyek lehetnek a legfontosabb támasz és ellenállás szintek, amelyekre érdemes lehet figyelnie a befektetőknek, valamint, hogy meddig is emelkedhetnek az OTP papírjai az elkövetkezendő időszakban.

További ralizik az OTP

Az OTP részvényei már több mint 2 százalékos pluszban vannak a keddi zárás előtt, a mostani emelkedéssel pedig egyben tavaly március óta nem látott szintre emelkedtek a bank papírjai. Idén már 23 százalékot emelkedett az árfolyam, az OTP felülteljesít a BUX-hoz képest, az index idén 20 százalékot emelkedett.

otp0718

Ma egyébként a forgalom is átlagon felüli, a nap eddigi részében már közel 5,7 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a bank papírjai.

otpforgalom

Ismét falba ütközhet az emelkedés?

Az OTP részvényei március óta emelkedő trendben vannak, amely során az idei 8 940 forintos lokális mélypont elérését követően már közel 40 százalékot raliztak a bank papírjai.

Miről szól még a cikk?

  • Tavaly március óta nem látott szinteken az OTP
  • Mit üzennek a legmegbízhatóbb indikátorok?
  • Érhet az esés az OTP részvényeiben?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés