Előfizetői tartalom

Minden negyedik magyar kkv igénybe vette már a Széchenyi Kártya MAX+ valamely hitelét

Portfolio
A Széchenyi Kártya Program MAX+ az év végéig elérhető marad, így a vállalkozások továbbra is hozzájuthatnak a kedvezményes finanszírozási megoldásokhoz. Minden negyedik kkv igénybe vette már a program valamelyik konstrukcióját, minden hetedik vállalkozásnál pedig folyamatban van az igénylés vagy tervezi annak elindítását – derült ki a K&H kkv bizalmi index kutatásából.

A 2022 decemberében bejelentett Széchenyi Kártya Program MAX+ kedvezményes finanszírozási megoldásai 2023 végéig elérhetőek, így a Széchenyi Likviditási Hitel MAX+, a Széchenyi Folyószámlahitel MAX+, a Széchenyi Lízing MAX+, a Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ egész évben igényelhető marad a vállalkozásoknak. A magas kamatkörnyezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés