Előfizetői tartalom

Magyarok tömegei figyelik lélegzet-visszafojtva, ami most a lakáshiteleknél történik

Palkó István
Tavaly még 63 ezer, idén már csak 30 ezer új lakáshitel-szerződést kötöttek a magyar háztartások az év első hét hónapjában. Nem véletlenül: a piaci hitelkamatok még most is magasabbak, mint egy évvel ezelőtt. Év eleje óta azonban szép lassan csordogálnak lefelé a kamatok, és a „városi” CSOK december 31-ei megszűnése a nagyobb településeken élőket már most elgondolkoztathatja a hitelfelvételről. Megnéztük, mi vár most rájuk a banki ajánlatokban. A lakáshitelezés jövőjével külön szekcióban foglalkozunk szeptember 20-ai Future of Finance 2023 konferenciánkon is, érdemes regisztrálni!

Future of Finance 2023 Fontos téma lesz ez a Portfolio közelgő Future of Finance 2023 konferenciáján, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés A Pénzcentrum kalkulátora alapján nagy átlagban az UniCredit és a CIB Bank adja legolcsóbban a lakáshiteleket 20 milliós hitelösszeg és 20 éves futamidő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái