Előfizetői tartalom

Több száz dolgozójának mond fel a Goldman Sachs, már a vezérigazgató is magyarázkodni kényszerült

Portfolio
Újabb létszámleépítésekre készül a Goldman Sachs: a Financial Times értesülése szerint a jövő hónaptól kezdve azokat a dolgozókat fogja elküldeni a bank, aki a többi munkatársához képest rosszabbul teljesít. Az elbocsátások miatt erős kritikák érik David Solomonst, a pénzintézet vezérigazgatóját, aki a CNBC-nek adott interjúban reagált a vádakra - írja a Reuters.

A nagy amerikai bankoknál megfigyelhető elbocsátási hullámról és annak okairól augusztusban készítettünk egy átfogó elemzést, ez a cikk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 08. 12. Valami nem stimmel: több száz dolgozónak mondanak fel a bankok, de miért éppen most? A lépés nem meglepő, hiszen a Goldman már korábban is bejelentette, hogy a dolgozók 1-5 százalékának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés