Előfizetői tartalom

Feltárult a pénzügyek jövője, megvan 2023 legjobb pénzügyi vezetője!

Portfolio
Véget ért a Portfolio Future of Finance 2023 konferenciája, amelynek résztvevői a teljes pénzügyi szektor jövőjét tárgyalták meg 5, 10, 20 éves időtávon. Velünk tartottak a bank- a vagyonkezelési és a biztosítási szakma nagyágyúi, neves hazai vállalatok pénzügyi-gazdasági vezetői. Átadtuk az év legjobb pénzügyi-gazdasági vezetőjének járó CFO of the year 2023 díjat is, amelynek a kitüntettje Hegedűs István, a BorsodChem CFO-ja lett. A legfontosabb előadásokról és panelbeszélgetésekről ebben a cikkünkben számoltunk be a nap folyamán.

2023. szeptember 20. 17:39 Megosztás Hegedűs István (BorsodChem) az év legjobb CFO-ja A Credit Management Group által alapított CFO of the year díj és a CFO Master díjakat 2017 óta adjuk át a Portfolio konferenciáin, a díjazottak évről évre rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés