FONTOS Egyetlen kis gáton múlhat fél Nyugat-Európa áramellátása, de Svájc nem hajlandó engedni
 
Előfizetői tartalom

Új piacra léphet be, Lengyelországban terjeszkedhet az OTP

Lengyel lapértesülések szerint az OTP is versenyben van egy eladó lengyel bankért, a VeloBank megszerzéséért az Erste is küzd, tudta meg a Puls Biznesu. Többek között a magyar részvényekkel, így az OTP papírjaival is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.
Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak után exkluzív események Signature előfizetőknek.

Versenyben az OTP

Az OTP és az Erste is az érdeklődők között van a lengyel VeloBank megszerzéséért folytatott versenyben,

tudta meg meg nem nevezett forrásoktól a Puls Biznesu.

Augusztus közepi lengyel lapértesülések szerint a legnagyobb lengyel bank, a PKO is mérlegelte, hogy ajánlatot tesz a VeloBankra, de akkor, a PKO megbízott vezérigazgatója, Dariusz Szwed azt mondta, hogy erről még nem hoztak döntést.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés