Előfizetői tartalom

Krisán László: jó eséllyel folytatódik jövőre is a Széchenyi Kártya Program

Portfolio
A KAVOSZ szeretné jövőre is megtartani a Széchenyi Kártya Programot, a jövő héten kerül a kormány elé a 2024-es csomag, és amennyiben a jelenleg TCTF-nek hívott támogatási keretrendszer folytatására az Európai Bizottság is igent mond, akár kiterjesztett formában folytatódhat jövőre is program – jelentette be a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a Portfolio mai Budapest Economic Forum konferenciáján. A beruházási hitelek irányti kereslet nagyon visszaesett náluk is, a támogatott hitelek aránya viszont jelentősen emelkedett a kkv-hitelezésben.

Krisán László, egyebek mellett az alábbiakról beszélt előadásában: a Széchenyi Kártya Program az állam és a piac közötti összhang sikerterméke, amelyben a KAVOSZ tulajdonosaival, a VOSZ-szal és az MKIK-val együttműködve vállalt szerepet, összekötve az egymás nyelvét nehezen megértő banki és vállalkozói oldalt. Naponta 400-700 vállalkozás fordul hozzájuk, több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés