Előfizetői tartalom

Jelentett a Deutsche Bank: ígéretet tettek a részvényeseknek

Portfolio
A Deutsche Bank az idei harmadik negyedévben 7,13 milliárd eurós bevételről és 1,2 milliárd eurós adózás utáni eredményről jelentett. A hitelintézet bevétele a harmadik negyedéves számokat is látva idén mintegy 29 milliárd euró lehet év végén, vagyis az előrejelzési tartomány felső határára lehet számítani. A bank részvényeinek árfolyama 7 százalékot ugrott a gyorsjelentést követően.

Christian Sewing vezérigazgató azt is közölte, hogy további 3 milliárd eurónyi tőke felszabadítására lát lehetőséget, miután a bank javította eszközeinek allokációját, és a szabályozói hatások az eredetileg vártnál kevésbé súlyosnak bizonyultak - írja a Bloomberg. Ez teret ad arra, hogy további beruházásokat hajtsunk végre, javítsuk a hozamokat, valamint növeljük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés