Előfizetői tartalom

Kényelmetlenség és világszínvonal a magyar bankokban: megszólal Csányi Péter

A bravúros, olykor világszínvonalú megoldások mellett továbbra is vannak az ügyfelek számára kényelmetlen, elavult folyamataink - ismeri el az OTP Bank Digitális Divízióért felelős vezérigazgató-helyettese, aki szerint a Magyar Bankszövetség új, 11 pontos javaslatcsomagjának a megvalósítása hozhat jelentős áttörést. Csányi Pétert a nagyon elharapódzott csalási kísérletekről, a digitális állampolgárságról és a jövő évtől elterjedő új fizetési formákról is megkérdeztük, interjúnk végén pedig a mesterséges intelligencia által feltett kérdésre is válaszol a szakember.

Portfolio: A felnőttek többsége használ már mobilbankot, egyre többen mellőzzük a készpénzhasználatot, azonnali átutalási rendszerünk van, és egyre többen vesznek fel pár perc alatt fogyasztási hitelt is online. Mi kell még? Még mindig le vagyunk maradva a banki digitalizációban más országokhoz képest? Csányi Péter: Egy focis hasonlattal élve: a válogatott sikere jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés