Előfizetői tartalom

Ilyen még nem volt a magyar boltokban: mutatjuk, hogy működnek a pénzvisszaadó automaták

Január elsején indult el az új italcsomagolás-visszaváltási rendszer: ekkortól kerülhetnek fogalomba az új vonalkódos palackok, amelyeket az elsősorban a boltokban működő REpontokon tudunk visszaváltani. A több mint 1800 automatánál háromféleképpen is dönthetünk arról, mit kezdünk a visszatérítéssel: kérhetünk papír alapú vocuhert, eladományozhatjuk a pénzt, és április környékétől egy alkalmazás segítségével bankszámlára is kérhetjük a kifizetést. Létezik egy érintéses kártyás megoldás is, amely nem kizárt, hogy később a magyar automatáknál is megjelenik majd.

Financial IT 2024 A payment piac legforóbb tendjeirőlis szó lesz a Portfolio júniusi Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Itt a rendszer, nemsokára használni is fogjuk A gyártók június 30-ig felkészülési időt kaptak, ezért a következő hónapokban csak fokozatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés