Előfizetői tartalom

Faképnél hagyják a bankok a falusiakat? Mindössze három banknál igényelhető a falusi CSOK

Portfolio
Nagyot nőtt idén a falusi CSOK támogatási összege, ráadásul ez az egyetlen otthonteremtési támogatás, amelyet meglévő gyerekre házasok, élettársak, sőt egyedülállók is felvehetnek. Ezért meglepő, hogy jelenleg mindössze három banknál igényelhető a konstrukció, ezek egyikénél ráadásul nem is minden célra – hívta fel a figyelmet a Bankmonitor.

2024 igazi nagy durranása lehet a jelentősen megemelt támogatási összegű Falusi CSOK, hiszen ez maradt az egyetlen olyan otthonteremtési támogatás, amihez nem szükséges újabb gyereknek születnie a családban. Emelkedett a támogatási összeg, és kedvezményes hitel (CSOK-hitel vagy CSOK Plusz) is igényelhető hozzá. Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 07. Falusi CSOK 2024: nagy változások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés