Előfizetői tartalom

Beültetném az elemzőket is a pultba, hogy megértsék az OTP Bank ügyfeleit (Interjú)

Hat százalék körül lehet Magyarországon a hosszú távú egyensúlyi lakáshitel-kamatszint - mondja Becsei András, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, aki idén két számjegyű bővülést vár a hitelkihelyezésekben. A hitelpiac aktualitásai mellett a nemrég bejelentett infláció alatti díjemelés hátteréről, a megtakarítási piacról és az ügyfélkiszolgálás csatornáinak a változásairól is kérdeztük a bankszakembert.

Portfolio: Hogy indult az év a lakossági hitelezésben, és mire számít idén? Tavaly a lakáshitelezés éppen lefeleződött, a teljes lakossági hitelpiac a kétharmadára zsugorodott. Becsei András: Jól indult az év. Tavaly még azt találgatta a bankszakma, mikor lesz a pozitív fordulat a lakáshitelezésben, végül ez szeptemberben érkezett el. A korábbi családtámogatási elemek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés