Előfizetői tartalom

Sokkal jobban ment a Citigroup szekere, mint várták

Portfolio
A Citigroup 1,58 dolláros egy részvényre jutó eredményről és 21,1 milliárd dolláros bevételről jelentett az idei első negyedévben, ezzel mindkét soron pozitív meglepetést ért el az elemzői várakozáshoz képest. A bank egy jelentős átszervezésen esett át, a mintegy 7000 fő elbocsátásával járó átszervezéstől éves szinten 1,5 milliárd dolláros megtakarítást várnak. A Citigroup részvényeinek árfolyama 1,5 százalékos pluszba ugrott a gyorsjelentés utáni percekben.

A Citigroup 1,58 dolláros EPS-ről jelentett, ez ugyan éves alapon közel 28 százalékos esést jelent, de az elemzői várakozásban szereplő 1,04 dollárhoz képest jelentős pozitív meglepetésnek számít. A bank bevétele éves alapon 1,6 százalékkal esett, de így is 3,4 százalékkal meghaladta az elemzői becslést. A Citigroup negyedéves eredményei és a várakozások ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés