Előfizetői tartalom

Megmozdultak a privátbanki pénzek - kié lesz a vagyon?

Nagyban érinti és foglalkoztatja az öröklés és a generációváltás a hazai privátbanki ügyfeleket, de ez már nem az a folyamat, amit eddig ismertünk – mondta el a Portfolio-nak adott interjúban Bálint Attila, a Raiffeisen Bank privátbanki üzletágvezetője. A szakember beszélt arról is, hogy miközben megemelték a privátbank belépési limitjét, újfajta kiszolgálási modellt is bevezettek.

Egyre több tanulmány foglalkozik azzal, hogy a következő években jelentős vagyonok öröklődnek át, a most 30-40 év közöttieké pedig a történelem leggazdagabb generációja lesz. Mennyire foglalkoztatja itthon a vagyonos ügyfeleket az öröklés, generációváltás gondolata és mekkora pénzmozgásokat jelenthet ez? Bálint Attila: Aki azt szeretné, hogy az egész élete során megtermelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés