Előfizetői tartalom

Szép csendben új mestertervet szőtt a bankok nagy kihívója - Mire készül a sztárfintech Magyarországon?

A hagyományos bankok babérjaira törő, elsősorban a nemzetközi pénzküldés területén népszerű Wise (korábban TransferWise) 2018-ban startégiát váltott: a bankokkal kötött megállapodások révén a saját infrastruktúrájukat adják oda szolgáltatásként a pénzintézeteknek. Az ötlet Magyarországról érkezett, ma már 85 partnerrel, bankokkal és fintech gyökerű neobankokkal dolgoznak együtt, és Magyarországon is keresik az együttműködési lehetőségeket. A témáról Steve Naudé-val, a Wise Platform globális vezetőjével beszélgettünk Londonban. Hasonló témákról Banking Technology konferenciánkon is szó lesz november 5-én. Regisztráció és részletek itt!

Banking Technology 2024 A fintech ökoszisztéma jövőjéről és a bankok digitális versenyéről kiemelt helyen lesz szó november 5-ei Banking Technology...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés