Előfizetői tartalom

Egy lábon is biztosan - új CAIB alap

Portfolio
Ismét újít a CA-IB a hazai befektetési alapok piacán. A társaság képviselői bejelentették, hogy CA Vegyes Alap néven elindítják az első hazai világbefektetést, amely a széleskörű diverzifikált portfóliójának révén alacsony kockázatot, s hosszú távon ugyanakkor várhatóan magas hozamot kínál. Az alapkezelő egyértelműen a hosszú távú befektetőkre számít, minimum 5 évre célszerű az alapba helyezni a pénzt. A hozzáértőknek igazi csemege, hogy technikailag nem új alap indul, hanem a CA-IB titokzatos zártvégű alapja, a Piaszter 68 alap válik nyíltvégűvé.

A CA Alapcsalád koncepciója szerint lehetőséget ad a befektetőknek, hogy saját maguk megválasszák kockázatvállaló képességüknek megfelelően a számukra optimális befektetési konstrukciót. Az alapkezelő a piaci igényekre válaszolva most megfordította az irányt. A CA Vegyes Alap önmagában jelent egy kiegyensúlyozott portfóliót, s a befektetés ezen az egy alapon belül nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés