Előfizetői tartalom

Széllel szemben is lehet - beszélgetés Szabó Lászlóval (2. rész)

Portfolio
A legeredményesebb hazai alap portfóliómenedzserével készített interjúnk második részében főleg a piaci tendenciákkal, a befektetési alapok lehetőségeivel és a várható új szabályozással foglalkozunk. A beszélgetés első részében a legeredményesebb hazai alap, a ConCorde 2000 befektetési politikájáról, döntéshozatali mechanizmusáról lehet olvasni.

Mi alapján vásárol valaki egy vegyes alapban befektetési jegyet, miért nem vásárol inkább részvényt vagy állampapírt külön-külön, mi az az előny, amit ez nyújtani tud? A befektetők nagyon sok esetben nem racionálisak, nem felvilágosultak. Nem abba az alapba rakják a pénzt, ami jó hozamot csinál, hanem válogatás nélkül rakják mindenbe az elért hozamokra való tekintet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés