Előfizetői tartalom

Indul az Európa ingatlanalap (beszélgetés Forgó Ferenccel)

Portfolio
Valószínűleg egy új színfolttal gazdagodik a tőkepiaci befektetések választéka az Európa ingatlanalap indulásával. Első ízben kerül sor egy olyan ingatlan alapú befektetési termék piaci bevezetésére, amikor kifejezetten jó múltbeli referenciákkal és széleskörű forgalmazói hálózattal vannak megcélozva a kisbefektetők és az intézményi befektetők. Az alapkező terveiről és az újonnan induló alap részleteiről Forgó Ferenccel, az alapkezelő társaság egyik tulajdonosával beszélgettünk, így a Portfólió olvasói első kézből és a megszokott módon elsőként értesülhetnek az új befektetési termékről.

Rólad köztudott, hogy korábban a Budapest Alapkezelő Rt. vezérigazgatója voltál, s nevedhez fűződik több újítás is a befektetési alapok piacán. Honnan jött az ingatlanalap ötlete? Ez a kezdeményezés körülbelül két évvel ezelőtt indult, Nagygyörgy Tibortól, a Biggeorge´s International egyik tulajdonosától származik, aki már közel 10 éve az ingatlanpiacon dolgozik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés