Előfizetői tartalom

Budapest helyzete javulóban

Portfolio
A Healey & Baker nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég által világszerte végzett felmérés azt mutatja, hogy a budapesti irodai és ipari ingatlanok bérleti díjai a legkifizetődőbbek közé tartoznak a befektetők szempontjából. A felmérés egyértelműen jó alapot jelenthet a nemrégiben indult Európa Alap számára. A befektetők érdeklődést jelzi, hogy az alap vagyona kevesebb mint egy hónap alatt 11%-kal nőtt.

A Healey & Baker szerint bérlők igényei az elmúlt két évben megnőttek, a nagyobb ügyletek (5,000 négyzetméter fölött) egyre magasabb hányadban vannak jelen. Az üzleti parkok a külvárosokban is egyre népszerűbbek, ahol a bérlő cégek számára a rugalmas terjeszkedés minden feltétele biztosított. Budaörs haszonhoz jut infrastruktúrájának fejlődéséből, ezenfelül az adókedvezményekből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés