Előfizetői tartalom

Továbbra sincs vége a Stollwerck ügynek, az ördög a részletekben van

Portfolio
A mai nap folytatódott a hazai private equity tranzakció egy újabb kommunikációs összecsapása, amelynek a célja a sajtó megnyerése és az üzlet hátterének megvilágítása volt. A tét nem kicsi, a tranzakció tárgyát a Stollwerck magyarországi érdekeltsége képezi, amelyet nemrég vásárolt meg a Raiffeisen CEE Privte Equity. Mint ismeretes a tulajdonszerzést Futó Péter vitatja, ő is meg kívánja szerezni a Stollwerck-et. A kommunikációs csata részeként a Raiffeisen 11 órakor tartott, míg Futó Péter 13 órakor tart háttérbeszélgetést.

Zombori Viktória az RPEM vezetője hangsúlyozta, hogy az alap és a balmazújvárosi önkormányzat közös cége a Triász-Perry február 25-én vált taggá a Stollwekck-nél, augusztus 6-án 99.98%-os tulajdonos lett. Az ördög természetesen a jog részleteiben rejlik, a Raiffeisen szerint a hatályokban lévő törvények az ő oldalukon állnak, azonban a helyzet nem ilyen egyértelmű. Mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés