Előfizetői tartalom

Racionalizál az ING - csoporton belüli összeolvadás várható

Portfolio
2003. február 15-tõl Kovács Zsolt az ING Befektetési Alapkezelõ Rt. új vezérigazgatója. A társaság vezérigazgató-helyettese Szilvás Erzsébet, felügyelõbizottsági tagja Gerald Hendrik Bergsma. Az új vezérigazgató tavaly nyár óta az ING Investment Management Magyarországi Vagyonkezelõ Rt. vezérigazgatója is, ugyanakkor 2003. február 15-tõl ő látja el a társaságon belül a portfóliókezelést kiegészítõ területek irányítását, és ezen belül az üzletkötõi, valamint a befektetési tanácsadási feladatokat.

A bejelentett változások alapvetően formainak tekinthetők, mögöttük racionalizálási lépések húzódnak meg. Az ING csoport Magyarországon jelenleg öt egységből áll össze: vagyonkezelő, alapkezelő, bank, biztosító, ingatlanhasznosító. A racionalizálási folyamat keretében a vagyonkezelő és alapkezelő részt összeolvasztják. A folyamat idén vette kezdetét, a lezárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés