Előfizetői tartalom

K&H Fix Plusz 3.: minimum 8%, maximum 44% hozam

Portfolio
A K&H Értékpapír Befektetési Alapkezelő Rt. mint a K&H Fix Plusz 3 Származtatott Zártvégű Értékpapír Befektetési Alap jegyeinek kibocsátója közzétette az Alap garantált minimális hozamszintjét. A 3 év 8 hónapos futamidőre ez 8% összesen, mely évesítve 2.12%-os hozamnak felel meg. A futamidő alatt maximálisan elérhető hozam 44%, mely 10.46% évesítve.

Az alap futamidejének végén - a befektetők kézhez kapják a befektetési jegyek névértékét, - valamint ezen felül lejáratkor a) vagy a befektetési jegyek névértékére vetített 8%-os minimális fix hozamot (továbbiakban: minimális fix hozam, vagy MFH), b) vagy az összetett, nemzetközi részvényindex növekményének 80%-át, ha az magasabb az MFH-nál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés