Előfizetői tartalom

A Credit Suisse Equity Fund (Lux) tájékoztatójának módosítása

Portfolio
A Credit Suisse Equity Fund Management Company közleményben tájékoztatta befektetőit, hogy a Credit Suisse Equity Fund (Lux) tájékoztatója a következők szerint módosult: a Credit Suisse Equity Fund (Lux) Opportunities Japan részalap felszámolásra került, a Credit Suisse Equity Fund (Lux) Global New Markets részalap beolvadt a Credit Suisse Equity Fund (Lux) Small Cap Europe részalapba, két új részalap került kibocsátásra: a Credit Suisse Equity Fund (Lux) Asian Tigers és a Credit Suisse Equity Fund (Lux) Greater China.

Ezen változások a Credit Suisse Equity Fund (Lux) Magyarországon forgalomba hozott részalapjait nem érintik. A Credit Suisse Asset Management Hungary 2002. augusztusában kapott engedélyt a külföldi alapok forgalmazására a hazai piacon. A bevezetéskor úttörő terméknek számított a Credit Suisse Equity Fund (Lux) esernyőalap 4 részalapja.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés