Előfizetői tartalom

Felszólítás a Reálszisztéma Befektetési Alapkezelőnek

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) felszólította a Reálszisztéma Befektetési Alapkezelő Részvénytársaságot, hogy a jövőben maradéktalanul biztosítsa az alapkezelési tevékenységére vonatkozó jelenleg hatályos irányadó jogszabályokban és engedélyekben meghatározott előírások érvényesülését, különös tekintettel az értékpapírok elhelyezésére vonatkozó kogens szabályokra.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2003. június 10. és 20. napja között átfogó helyszíni ellenőrzést folytatott az alapkezelő székhelyén. Az ellenőrzés alá vont időszak 2002. január 23. napjától 2003. június 10. napjáig terjedt. A vizsgált időszak értékpapír adásvételi ügyletei elszámolásának ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy az Alapkezelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés