Előfizetői tartalom

Távol-Keleten az MKB

Portfolio
Tőkegarantált alapot indít az MKB Befektetési Alapkezelő MKB Pagoda Tőkegarantált Származtatott Alap néven. Az alapkezelő az alap befektetési politikáját úgy határozta meg, hogy az az alap céljainak elérését, azaz garantált tőkét és a meghatározott részvénypiacok (Kína, Japán, Hongkong) teljesítményéből történő részesedést biztosítsa a befektetők számára. Az alapkezelő az alap saját tőkéjének egy részét fix kamatozású pénzpiaci eszközbe, betétbe fekteti. A magasabb hozam lehetőségét vásárolt opciós konstrukció biztosítja, mely három részvénypiaci indexet tartalmazó portfólió részesedési rátával korrigált pozitív hozama.

A távol-keleti részvénypiacok hozamából való részesedés egyre több hazai garantált alap sajátja. A gyorsan fejlődő ázsiai régi valóban jelentős hozampotenciállal kecsegtet, ugyanakkor a siker a tőkepiacokon nagymértékben függ a befektetés időzítésétől is.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés