Előfizetői tartalom

Nyugdíjat akarsz? - Gondolkodj időben...

Portfolio
A nyugdíj célú megtakarítások terén fontos megoldást jelenthetnek a jövőben a pontosan a nyugdíjas évek kezdetére hangolt target-date alapok. A meglehetősen széles paletta a közelmúltban egy úttörőnek tekinthető termékcsaláddal bővült az Egyesült Államokban, ami újabb lökést adhat a kockázatokat befektetők életciklus szakaszaihoz igazító alapok számára. Az innováció - amellett, hogy meglehetősen érdekes megközelítést takar - a magyarországi befektetők számára is aktuális lehet, hiszen akár már jövő év elején is "kezünkbe vehetjük" a hazai piac első hasonló termékét.

Különleges termékkel bővítette termékkínálatát az amerikai XShares alapkezelő társaság, amely néhány hónappal ezelőtt az azóta meglehetősen mostoha sorsú HealthShares ETF-sorozattal vétette észre magát a piacon. Az új termékek sem váltottak ki kisebb visszhangot, miután sajátos megközelítésüknél fogva több szempontból is úttörőnek számítanak a tőzsdén kereskedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés