Előfizetői tartalom

A legígéretesebb trendek a Pioneer új alapjában

Portfolio
A megváltozott nemzetközi piaci, gazdasági környezetben egyértelműen kirajzolódó trendek határozzák meg az előttünk álló évek folyamatait. A mezőgazdasági termékek szárnyalásából, a globális infrastruktúra-szektor előtt álló lehetőségekből, a klímaváltozással kapcsolatos befektetésekből és a dél-kelet ázsiai fejlődés második hullámából profitálhat a Pioneer Alapkezelő új alapja, a Pioneer Világtrend.

Érdemes olyan alapot indítani, aminek segítségével nem fontos most eldönteni, hogy melyik fontos terület lesz az igazán nyerő az előttünk álló években, hanem ezeknek kombinációjával tud optimális befektetést nyújtani - mutatott rá Vízkeleti Sándor az új Pioneer alap indítása mögötti motivációt. A tőkevédelemmel ellátott Pioneer Világtrend portfóliójában három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés