FONTOS Nem a még több adó, hanem a hitelezés a megoldás – Mire készül a CIB Bank vezére?
 
Előfizetői tartalom

Indul az MKB Pagoda sorozat negyedik része

Portfolio
Mától jegyezhető az MKB Pagoda IV. Tőkevédett Származtatott Befektetési Alap, amely a sorozat három korábbi tagjához (Pagoda I-III.) hasonlóan három ázsiai ország dinamikusan fejlődő részvénypiacainak teljesítményéből kínál részesedést a befektetők számára. A 3 éves futamidejű alapot az ügyfelek mától augusztus 15-ig jegyezhetik, a befektetési jegyek névértéke egyenként 10 000 forint, amelyekre a jegyzési időszak alatt 10 százalékos diszkontot alkalmaz az alapkezelő.

Az MKB Befektetési Alapkezelő az ázsiai piacokra koncentráló alapcsaládja újabb tagjaként bocsátja jegyzésre az MKB Pagoda IV. Tőkevédett Származtatott Befektetési Alapot. Az MKB Pagoda IV. a befektetett tőkére védelmet biztosít, futamideje 3 év, a nyilvántartásba vételtől 2011. augusztus 22-ig tart. Az Alap 10 000 forintos névértékű befektetési jegyenként jegyezhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés